Vin


UNGERSKA MAT & VINVECKOR 21 OKT – 6 NOV

Posted on oktober 17th, by Diana in Aktuellt, Rätt för säsongen. Kommentarer inaktiverade för UNGERSKA MAT & VINVECKOR 21 OKT – 6 NOV

UNGERSKA MAT & VIN VECKOR 2016

HUNGARIAN FOOD & WINE WEEKS 2016

UNGERSK MENY  * HUNGARIAN MENU

APERITIF / FÖRE / BEFORE

MOUSSERANDE VIN KREINBACHER BRUT NATURE

SPARKLING WINE KREINBACHER BRUT NATURE

95: -KR /GLAS

Förrätt / Starter

UNGERSK GULASCHSOPPA med SMÖR & BRÖD

HUNGARIAN BEEF GOULASCH SOUP with BREAD & BUTTER

*

DRINK TIPS: Nyakas Budai Sauvignon Blanc 2015

95:-KR

Huvudrätt / Main

PUSZTAGRILLAD KYCKLINGBRÖSTFILÉ med PAPRIKASÅS och KLYFTPOTATIS

PUSZTA BARBEQUED CHICKENBREAST FILLET with PAPRIKA SAUCE and DICED POTATOES

*

DRINK TIPS: Besenyei EGRI KÉKFRANKOS 2013

110:-KR

Dessert

DOBOS TORTÁ

DRINK TIPS: ROYAL TOKAJI 5 PUTTONYOS AZSÚ 2008

(6 CL) 60:-KR

* * *

3-RÄTTERS MENY 395:- KR * VINPAKET 350:- KR

3-COURSE MENU: 395 SEK per PERSON * WINEPACKAGE: 350 SEK

Ungerska vinveckor
Mellan 21 … Read More »