GRATIS SOMMARJAZZ ONSDAGAR kl.18-21

GRATIS SOMMARJAZZ ONSDAGAR kl.18-21

GRATIS SOMMARJAZZ !

ONSDAGAR I JUNI, JULI, AUGUSTI BETYDER GRATIS SOMMARJAZZ PÅ LILLA HASSELBACKEN KL.18:00-21:00.

KOM OCH TA ETT GLAS VIN ELLER EN KVÄLLSFIKA, NJUT AV VARMA JAZZTONER ELLER FÖRSÄKRA DIG OM FÖRSTA PARKETT GENOM ATT BOKA ETT BORD OCH AVNJUTA NÅGOT GOTT FRÅN À LA CARTEN ELLER GRILLEN, SOM ÄR ÖPPEN VID VACKERT VÄDER.

I AUGUSTI VÄLKOMNAR VI:

2/8 – ERLING RIBBING QUARTET
Sång: Kitte Ström
Klarinett/Saxofon: Erling Ribbing
Bas: Bengt Hansson
Piano: Janne Sjöblom
Trummor: Gus Dahlberg
9/8 – SVENSKA LYXORKESTERN http://www.svenskalyxorkestern.com/
Peter Gardemar – violin
Hans Gardemar – keyboard, dragspel, arrangör
Janne Bengtson – tvärflöjt
Anders Forsslund – kontrabas, sång

Ett gäng kompisar och professionella musikanter som trivs lika bra tillsammans utanför scen som på scen och den känslan sprider sig ut till hela publiken! Hans Gardemar har jobbat som musiker och kapellmästare åt artister som Lill-Babs, Lasse Berghagen Magnus Uggla Lena PH och är en av landets ledande arrangörer.  Peter Gardemar har spelat i danska symfoniorkestern, Norrlandsoperan och även han spelat med Björn Skifs och Lena PH. Är frilansmusiker och är förmodligen den som kört längst på MC i landet.  Janne Bengtson är av många ansedd som en av landets (och även internationellt) bästa flöjtister. Spelar även i Kungliga Filharmoniska orkestern och i Benny Anderssons orkester.   Anders Forsslund är en legendarisk musiker som bl a var med i Mascots, FJK och mycket, mycket mer. Han har ett enormt låtförråd. Det blir en riktigt skön blandning av musik på repertoaren och har ni tur så spelar de en och annan önskelåt.  En känsla av lyx helt enkelt!

16/8 – TOMMY LÖBEL SWING BAND http://www.lobel.nu/tommy.html
Tommy Löbel: Klarinett, sång
Jörgen Anderstig/ Danne Löbel: Gitarr, sång
Fredrik Hellberg: Trummor, sång
Dietrich ”Didde” Bunse: Vibrafon, piano
Otto Sörman/ P.O. Lundin: Bas
Tommy Löbel Swing Band selar äkta genuin swing som den ska låta. Dansant, musikaliskt och underhållande. Musiken tilltalar både den äldre swingpubliken och den yngre Lindy Hop generationen. Bandet har genom åren gjort många succéer både i Sverige och internationellt. Turnerat både i Europa och USA och ett återkommande inslag på Lindy Hop tillställningar, jazzfestivaler och klubbar. Spelar kontinuerligt på Chicago Swing Dans Studio, Mosebacke.  Spelat på polarprisfestligheterna tre gånger och naturligtvis Herräng Dans Camp. Bandet har även framträtt med gäster som tex John Pohlman, Gunhild Carling, mfl.
23/8 – TOMMY LÖBEL DJANGO FRIENDS

Peter Buskas, guitarr

Tommy Löbel, klarinett

P.O. Lundin, bas

Daniel Löbel, guitarr

30/8 – TOMMY LÖBEL DJANGO FRIENDS

VARMT VÄLKOMNA!

FÖR BORDSBOKNING & INFORMATION: 08-663 71 82 EFTER KL.14 VARDAGAR

ELLER ANVÄND FORMULÄRET PÅ HEMSIDAN – DYGNET RUNT!