KONTAKT

Lilla Hasselbacken AB
Restaurant *Café *Wärdshus
Djurgårdsslätten 78-80
SE-115 21 Stockholm
Kungliga Djurgården
Tel: +46 (0)8-663 71 82
diana@lillahasselbacken.se

HITTA HIT

Spårvagn nr 7 från T-centralen/Norrmalmstorg. Testa Djurgårdslinjen, ett spännande, rullande spårvägsmuseum. Hållplats Skansen. SL-buss 67 från Karlaplan hållplats Skansen. Djurgårdsfärjan från Slussen/Skeppsholmen. Hållplats Gröna Lund. Se också www.sl.se för färdbeskrivning till hållplats Skansen.

Lilla Hasselbacken – den anrika krogen på Kungliga Djurgården, anno 1866 – ligger mittemot Skansens huvudentré och Cirkus i närheten av sevärdheter såsom ABBA The Museum, Biologiska museet, Cirkus, Gröna Lunds Tivoli, Junibacken, Liljevalchs Konsthall, Nordiska museet, Skansen, Vasamuseet och Prins Eugens Waldemarsudde.

JOBBA HOS OSS

Vi är ständigt intresserade av nya medarbetare till vår verksamhet.

Just nu söker vi servis personal med minst 3 års erfarenhet samt à la carte kockar med minst 5 års yrkesvana.

Servitriser:

Vi söker dig som är serviceminded, älskar att servera, är passionerad och kunnig, är självgående, initiativtagande, noggrann, flexibel, glad och positiv. Kassavana, kortmaskinsvana samt espressomaskinsvana och talar svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna sökanden som talar ett extra språk eller fler utöver sv/eng och vi ser gärna kvinnliga sökanden. Körkort är ett plus men inget krav. Stämmer detta in på dig så tveka inte att kontakta oss.

Kockar:

Vi söker dig som älskar att laga mat, är passionerad och kunnig, är självgående, initiativtagande, noggrann, flexibel, glad och positiv. Vårt kök består av Svensk husmanskost, à la carte och grill med tyngd på kötträtter, svenskt och internationellt. Övriga färdigheter såsom bakverk/konditor är meriterande men inget krav. Svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna sökanden som talar ett extra språk eller fler utöver sv/eng och vi ser gärna manliga sökanden. Körkort är ett plus men inget krav. Stämmer detta in på dig så tveka inte att kontakta oss.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/deltid/extra

Tillträde
Omgående. Urval sker löpande.

Ersättning
Fast lön
Avtalsenlig timlön

Så ansöker du
Välkommen att ringa Diana Takács på 0737-34 33 68 för ytterligare info och telefonintervju.

Ditt CV+ Personligt Brev som vi ser fram emot skickas till diana@lillahasselbacken.se