För andra året i rad presenterar vi Ungerska Mat & Vinveckor i samarbete med Ungerska Ambassaden, VinBistro och Dedikerade viner. Nytt för iår är vårt samarbete med Sigrid Bárány (vinnare av Sveriges Mästerkock 2012) vars signaturmeny kommer att serveras på Lilla Hasselbacken! Så skynda Er att boka bord för en kulinarisk kväll med ungersk mat och viner - och ungersk levande musik!
Signaturmeny av Sigrid Bárány med tillhörande vinpaket:
Mousserande vin Kreinbacker Brut Classic
Förrätt: Krispigt stekt anklever med jordärtskocka, rödbeta, körsbär och lakrits
Vintips: Tokaji Furmint 2009 Châuteau Cloche
Varmrätt: Stekt mangalica kotlett med krämiga puylinser, kryddig syltad pumpa och svamp
Vintips: Malatinszky Noblesse Cabarnet Franc
Dessert: Aprikoskompott med hjortron, lavendel, vaniljglass och mandelkrokant
Vintips: Royal Tokaji Aszú 2008
Med reservation för ändringar