PÅSKMENY våren 2018
PÅSK MENY 295:-kr
EASTER SET MENU 295 .-kr SEK
Förrätt/Starter
LAXTARTAR med PEPPARROTSCRÈME, GRÄSLÖK och KAPRIS med SIKROMSMOSAIK på RÅGBRÖD
SMOKED SALMON TARTARE with HORSERADDISH CRÈME,
SPRING ONION, CAPERS and WHITEFISH ROE MOSAIC on RYEBREAD
Huvudrätt/ Main
LÅGTEMPBAKAD LAMMSTEK med ÖRTAGÅRDSSÅS
& BACONLINDADE HARICÔTS VERTES.
SERVERAS med HUSETS POTATISGRATÄNG
LOW-TEMP BAKED LAMB STEAK with CREAMY HERB SAUCE & BACON WRAPPED HARICÔTS VERTES.
SERVED with HOUSE POTATOES AU GRATIN
ELLER / OR
STEKT FLUNDRAFILÉ med HUMMERSÅS, HANDSKALADE RÄKOR, GRILLAD CITRON & BACONLINDADE HARICÔTS VERTES.
SERVERAS med DILL-POTATIS PURÉE
FRIED FLOUNDER FILLET with LOBSTER SAUCE, HAND-PEELED SHRIMPS, GRILLED LEMON & BACON WRAPPED HARICÔTS VERTES. SERVED with DILL-POTATO PURÉE
Dessert
CRÈME CARAMEL med GULDSÅS och MARÄNGDROPPAR
CRÈME CARAMEL with GOLD SAUCE and MERINGUE DROPS
Dryckespaket 295:-
1 öl Eriksberg samt 4 cl snaps till förrätten
1 glas vin till varmrätten Rioja rött/Voginer vitt
1 glas dessertvin
Chateau Menota, Sweet Grand Vin de Bordeaux, 2011, Frankrike